EIGEN SERVICEDIENST
SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF 99 EURO
0 item(s) - € 0,00
Subtotaal : € 0,00

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelmandje.

Items toevoegen

De sterkste merken voor uw tuin. 

 
 

AS Motor

AS Motor is een familiebedrijf dat ontstaan is in Duitsland in 1959. Ze zijn een van de marktleiders voor grasmaaierproductie. Ze blijven trouw aan het ‘Made in Germany’ label door 70% van de onderdelen van hun grasmaaiers te verschaffen van Duitse leveranciers. Deze leveranciers vertrouwen ze om de beste kwaliteit te leveren. Zo kunnen zij grasmaaiers van de beste kwaliteit verdelen over 37 landen.

Innovatie is belangrijk

Sinds het prille begin van AS Motor willen ze steeds innovatief zijn en blijven. Dit begon allemaal met grasmachines op batterijen. Vandaag hebben ze een uitgebreid gamma aan grasmachines die op afstand bediend kunnen worden. De designs zijn robuust en zorgen voor optimale veiligheid voor de operator. Ook zijn de grasmaaiers van AS Motor gebouwd om lang mee te gaan, naast de excellente performantie op allerlei soorten ondergronden. Een ander leuk gegeven aan het bedrijf is dat ze een hart hebben voor het milieu. Hun grasmaaiers worden gemaakt van 99% recycleerbare stalen en metalen onderdelen. Ze proberen zo min mogelijk stoffen als plastiek te gebruiken.

Ontdek AS Motor bij Dekens Agri Technics 

Ben je opzoek naar een robuuste, kwaliteitsvolle en duurzame grasmaaier? Dan is AS Motor het merk voor jou. Wij zijn trotse verdeler van het Duitse merk in Vlaanderen. Ontdek hier ons gamma aan AS Motor grasmaaiers. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Een van onze experten zal je zo snel mogelijk verderhelpen!

 
 
Producten