Wegens leveringsproblemen bij onze leveranciers, is het mogelijk dat uw bestelling later geleverd wordt dan gepland. Wij hopen dan ook op uw begrip. Bij twijfel over de levertijd, gelieve ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!
0 item(s) - € 0,00
Subtotaal : € 0,00

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelmandje.

Items toevoegen

De sterkste merken voor uw tuin. 

 
 

Jo Beau

Jo Beau is een Belgisch merk dat op de markt staat sinds 1992. Ze staan bekend om hun verticuteermachines, boomstronkfrezen, hakselaars en andere tuinmachines. Een belangrijk punt voor hen is dat de machines compact zijn. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk in gebruik zijn en op moeilijk te bereiken plaatsen geraken. In 1998 werd hun kenmerk geboren. Ze kwamen uit met een unieke gele mobiele houtversnipperaar. Zo werd de gele huisstijl geboren.

Innovatief familiebedrijf met groot potentiëel

Jo Beau werd opgericht door Jozef Beauprez en later overgenomen door zijn jongste zoon Christophe Beauprez. Doorheen de jaren heeft het merk hun bekendheid opgebouwd in de Belgische markt en buurlanden. Ze makenkwalitatieve tuinmachines voor hobbyisten, professionelen en zelfs defensie. Zo kan iedereen hun machineperk onderhouden met compacte maar toch robuuste tuinmachines. 

Made In Belgium

Een van de belangrijkste dingen aan het merk is dat alle machines ontworpen, gemaakt en getest worden in Brugge,België. Alle tuinmachines van Jo Beau worden ontworpen in functie van het gebruiksgemak van de gebruiker en onderworpen aan de strenge kwaliteitsvereisten van Europa. Zo weet je dat je een kwalitatieve machine koopt die lokaal gemaakt wordt. De tuinmachines van Jo Beau worden gefabriceerd om alle uitdagingen, ook in een stedelijkeof professionele omgeving, aan te gaan.

Ontdek Jo Beau bij Machinepunt!

Machinepunt vindt het belangrijk om ook lokaal te kopen. Bij Jo Beau kan je terecht voor premium tuinmachines van Belgische bodem. Ontdek hier ons gamma aan Jo Beau machines. Zit je nog met een vraag over een machine of iets anders? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder met je keuze!

 
 
 
Producten